Polivalents#10: RANDOM

18:0003:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta

Les Sessions Polivalents són sessions de caràcter anual i d’un sol dia de durada, gestionades pels artistes residents del centre i que tenen lloc a Hangar.

El nostre objectiu és obrir vies de comunicació i debat a través de la col·laboració pràctica, en qualsevol dels seus formats: conferències, accions conjuntes, programacions, activitats paral·leles, etc. Per a això oferim un lloc d’experimentació per donar cabuda a accions i activitats que considerem interessant que succeeixin en un context artístic.

Les activitats seran produïdes pels mateixos artistes residents i per altres creadors escollits per ells.

RANDOM

El concepte d’aleatorietat, el “chance” i l’atzar -tal com els objectes trobats, anònims- han estat una forma de renovar i repensar el concepte d’autoria. Trobem el RANDOM com a metodologia en múltiples escenaris que intervenen en la nostra percepció del que és “sensible”: des del Cadàver Exquisit surrealista, a la Música dels canvis basada en el I Ching de John Cage, passant pel Cut OP de Brion Gysin i del femicida William Burroughs o pels processos digitals narrats com una forma d’intervenció de la màquina que ha estat abordada per la ciència ficció des dels termes de consciència i desig.

RANDOM com a contrapunt creatiu alliberant l’imprevist a una esfera fora de les lògiques deterministes, llevant l’estigma a l’error -i d’una manera pretesament naïf a les “lliures” associacions-, donant lloc a noves possibilitats creatives, sabent que no podem escapar de l’impuls de generar sentit.

sessions-polivalents.tumblr.com

Artistes convidats

Antonio R. Montesinos / Ciprian Homorodean / Marc Larré / Txe Roimeser / Ona Bros / Sonia Gómez / Jose Begega / Violeta Mayoral / Giuliana Racco / Gabriel Lecup / Elsa de Alfonso / Somadamantina / Isamit Morales / TUTU / DJ EDN / DJ Mesmerin /

Artistes residents

Ali Yerdel / Rafael Pérez Evans / Alejandra Avilés / Paco Chanivet / Patricia Fernández Antón / Patricio Rivera / Florian Freier / Eliana Beltrán / Lucía Egaña Rojas / Floy krouchi / Rubén Patiño / Francisco Navarrete Sitja / Tali Serruya / Mercedes Magrané / Lara Fluxà.

Programa:

EXTERIOR

18.00 DJ EDN
19.45 SONIA GOMEZ
20.30 DJ MESMERIN

VIOLETA MAYORAL
FLORIAN FREIER

SALA RICSON

19.00 GABRIEL LECUP
20.00 ONA BROS
21.45 JOSE BEGEGA
22.15 ELSA DE ALFONSO
23.00 SOMADAMANTINA
00.00 DJ ISAMIT MORALES
01.00 TUTU

SALA RICSON (CAMERINO)

21.00 GIULIANA RACCO

SALA RICSON (WC)

18.00 – 23.00
TXE ROIMESER & BERTA CANELA

SALA POLIVALENTE

18.00 – 21.00

CIPRIAN HOMORODEAN
MARC LARRÉ
ANTONIO R. MONTESINOS

MENJAR

SINDILLAR 20.00 – 00.30

BAR EXTERIOR

18.00 – 22.00

RICSON BAR

OBRE A LES 22.00

Polivalents#10: RANDOM