Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació d’Article 4 en el tancament de "Do you believe?"

20:0021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Com a acte de cloenda de “Do you believe?”, exposició de finalistes del Premi Miquel Casablancas 2016, Sant Andreu Contemporani presentarà el nº 4 de la revista ARTICLE el proper 22 de juny a les 20 h a la planta 0 de Fabra i Coats – Centre d’ Art Contemporani de Barcelona.

L’esdeveniment, que comptarà amb la participació de David G. Torres i Francesc Ruiz, servirà per posar sobre la taula alguns dels temes apareguts en la publicació i obrirà un debat sobre el que ha succeït en les últimes dècades en el sector de l’art contemporani.

ARTICLE és un projecte editorial de crítica i reflexió de l’art, de quatre números, amb textos de David G. Torres, Pablo G. Polite, Pilar Bonet, Oriol Fontdevila, Sonia Fernández Pan, Peio Aguirre, Manuel Olveira, María Virginia Jaua, Mela Dávila Freire i Jordi Pino; entrevistes a Manuel Borja-Villel, David Armengol, Francesc Ruiz i Fito Conesa; i disseny de dos][grapas.

Una iniciativa en col·laboració amb Cohabitar entre-.

Dimecres 22 de juny
A les 20.00 h
Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona
Planta baixa
C/ sant adrià, 20
sant andreu

http://fabraicoats.bcn.cat

http://www.santandreucontemporani.org