Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

PRESENTACIÓ D'ARTISTES RESIDENTS: "De l'espai a l'univers", de Rosa Vallori i "Patterns", d’ Anna Maria Kasprzak

18:0020:00 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Rosa Vallori obrirà les portes del seu taller en el que treballa, des de febrer de 2018, mitjançant l’observació de l’entorn més proper acumulant, ajuntant i creant objectes, establint una relació d’anada i tornada entre el taller, l’exterior i les curolles personals. A partir d’aquests primers elements es proposa enunciats de coses que fallaran deliberadament i d’idees de formes a realitzar, aprofitant sovint el material que sorgeix de qualsevol intent de produir. El seu procés de treball no és més que la recerca d’inputs per mantenir una activitat i definir una metodologia que arriba a posteriori.

Rosa Vallori (Selva, Mallorca, 1990) viu i treballa a Barcelona. Té el grau en Belles Arts (Universitat de Barcelona) amb un intercanvi a la Hogeschool voor der Kunsten d’Utrecht. Ha exposat a diversos espais de Barcelona i Mallorca com l’Espai Pàtara, la Sala Usurpada o al Casal Solleric.

Rosa Vallori està en residència a Nauestruch del febrer al juny de 2018 gràcies a una beca de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Patterns és un projecte en procés que connecta tres mitjans: la pintura, el collage i l’art tèxtil. La peces remeten d’una manera lírica a arquitectures i paisatges pels que Kasprzak habita. En aquest cas, el seu objecte d’estudi és la pròpia ciutat de Sabadell i, especialment, el seu vessant històric relacionat amb el tèxtil i industrial que la porta a ser coneguda com “la Manchester catalana”. Tota aquesta experiència, duta a terme en el seu pas per l’Estruch entre l’abril i el maig de 2018. pretén ser condensada i resolta a partir de teixits que, en format expositiu, remeten a les façanes de les fàbriques tèxtils.

Anna Maria Kasprzak (Katowice, Polònia,1991) És artista visual, pintora i realitzadora d’instal·lacions. Ha fet el Màster per l’Acadèmia de Belles Arts de Katowice i beneficiària de beca Eramus a la Universitat de Castella-la Manxa, on ara realitza estudis doctorals a l’àrea d’escultura. Els seus treballs han estat presentats en moltes exposicions col·lectives i festivals d’art en diversos països com Polònia, Espanya, Eslovàquia o Itàlia.