Presentació de la cinquena edición de Living Places – Simon Architecture Prize 2024

Per donar inici a la 5a edició del Premi d’Arquitectura Simon – Living Places, el dimecres 29 de maig es presentarà l’esdeveniment “Space narratives”. Una conversa entre RA! Arquitectes, reconeguts per la millor narrativa audiovisual de l’edició 2022 del premi, i Amanda Sans, membre del jurat d’aquesta 5a edició. Sans és cineasta i guionista, directora del capítol Barcelona de la sèrie HOME (Apple TV), guanyadora del Daytime Emmy Award.

El premi Simon – Living Places es distingeix pel seu enfocament centrat en les persones que habiten l’arquitectura. Arquitectures viscudes que es converteixen en llocs de més qualitat per a les persones al seu dia a dia, per treballar, per aprendre, per jugar… escenaris de narratives de l’espai.

Podran presentar-se aquelles obres finalitzades entre l’1 de gener del 2022 i el 31 de desembre del 2023 i construïdes a Europa, Mèxic i Brasil. La participació és totalment gratuïta i els equips autors de les obres guanyadores rebran un premi de 10.000€.

El vídeo, com a eina d’acostament de l’arquitectura al públic general i com a mitjà més adequat per transmetre l’atmosfera del lloc, és el document principal. Per això, entre totes les peces audiovisuals presentades, també se seleccionarà la que capturi la millor narrativa audiovisual.

Reserva aquí la teva entrada i segueix-nos a través de xarxes socials.

Consulta les bases i tots els detalls del premi a www.simonprize.org

 

Living Places – Simon Architecture Prize és una iniciativa de la firma Simon i està desembolupada per la Fundació Mies van der Rohe.

Esperem tornar-vos a veure!
Podeu inscribir-vos ja a: https://simonprize.org/current-edition/

Presentació de la cinquena edición de Living Places – Simon Architecture Prize 2024