Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació de la revista Article a ARCO

17:0018:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

El panorama de l’art jove al nostre país ha canviat radicalment des dels anys noranta, però especialment en els últims deu anys, quan s’han consolidat diferents convocatòries i programes públics, i han aparegut iniciatives autogestionades que permeten més que mai potenciar des de la base la carrera d’artistes, crítics, comissaris i gestors.

En pensar en el projecte d’Article, volíem fer un repàs d’aquests anys a partir de les opinions de diferents agents per radiografiar les transformacions que s’han donat en el nostre sector, des d’una posició crítica amb el concepte d’emergència i des d’un angle més estructural amb les polítiques que han marcat decisions al fons, portant-nos a l’estatus quo d’avui.

També volem homenatjar amb ella a totes les persones que han fet possible que Sant Andreu Contemporani sigui avui un programa públic reconegut per la seva singularitat.

Article és una revista de crítica i reflexió de l’art contemporani, que constarà de quatre números, amb textos de David G. Torres, Pablo G. Polite, Pilar Bonet, Oriol Fontdevila, Sonia Fernández Pan, Peio Aguirre, Manuel Olveira, María Virginia Jaua i Mela Dávila Freire; entrevistes a Manuel Borja-Villel, David Armengol, Francesc Ruiz i Fito Conesa; i disseny de dos][grapas.

Esperem que la revista us agradi i ens ajudi a tots a reflexionar.

Pots comprar la revista a múltiplos.