Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació de les publicacions vinculades als cicles 'Pertorbacions' a cura de Jordi Antas i 'Catedrals a la Capella' a cura de Joana Hurtado realitzats a La Capella de Sant Roc de Valls

19:0021:00 h
Lloc: múltiplos
Joaquim Costa, 24
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

PERTORBACIONS
Cicle a cura de Jordi Antas
Amb: Anibal Parada | Lilli Hartmann | Carlos Valverde | Aggtelek | Quim Packard | Mercedes Mangrané & Gerard Ortín

El cicle Pertorbacions, fa referència al concepte “d’alteració sistèmica” des d’una aproximació subversiva i autocrítica a la pràctica artística contemporània. Un intent d’alliberar –i, per tant, d’alterar en clau irònica i erràtica- l’ordre establert a partir de sis assajos expositius independents entre ells, tot i compartir diversos interessos i postures similars: explorar des de la pràctica artística noves lectures i noves possibilitats de visualització que provoquin fins subversius per poder especular des d’una anàlisi minuciosa diferents exemples d’alliberament davant d’allò preestablert.

Disseny de Particula
>>

CATEDRALS A LA CAPELLA
Cicle a cura de Joana Hurtado

Amb Èlia Llach, Iñaki Alvarez, Daniel Jacoby, Iñaki Bonillas, Antònia Del Río, Gerard Cuartero, Oriol Vilanova, Lúa Coderch, Marla Jacarilla i Patrícia Carles.

“Tinc una idea. Per què no mires si tens un paper gruixut? I un llapis. Farem una cosa. Dibuixarem junts una catedral”, diu un cec al narrador de Catedral, conte de Raymond Carver. Compartir un temps i un espai per a la pràctica artística. Aquesta és la idea del cicle d’exposicions Catedrals a la capella, que va consistir en donar el conte a deu artistes i demanar-los un projecte específic per a la Capella de Sant Roc entre 2011 i 2013. El catàleg inclou el conte de Carver, les publicacions de cada un dels artistes i textos de la comissària, i materialitza així el que va ser el cicle: un relat d’ús compartit que s’amplia i es rellegeix sense fi.

Amb Èlia Llach, Iñaki Alvarez, Daniel Jacoby, Iñaki Bonillas, Antònia Del Río, Gerard Cuartero, Oriol Vilanova, Lúa Coderch, Marla Jacarilla i Patrícia Carles.

Disseny de Forma & Co.

*** Amb la col.laboració de Cerveses Moritz