Presentació de les residències de Creació BCN>TNS>ALG

19:0021:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Amb motiu de la nova beca d’intecanvi Jiser, el 6 d’abril Hangar acull la TAULA#O4. Un diàleg obert entre els artistes participants en les Residències de Creació BCN>TNS>ALG 2016-2017, aprofitant la seva presència a Barcelona per la inauguració de l’exposició final al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Es tracta dels artistes Nourhene Ghazel, Lyes Karbouai ‘LMNT’, Violeta Ospina, Houssem Mokeddem, Bárbara Sánchez Barroso, Slim Gomri, Anna López Luna i Manel Romdhani, acompanyats també per Walid Aidoud.

Amb ells podrem parlar de la seva experiència durant les residències, tant en l’àmbit personal com creatiu, anècdotes, dificultats i reflexions que els hagin marcat durant els dos mesos d’estada a les ciutats de Barcelona, Tunis i Alger.

Aquesta edició de la Taula és especial ja que és la primera que es realitza extramurs i també perquè serà la primera que s’emet en directe real online.

___
JISER posa en marxa Taula / طاولة amb la intenció de crear un espai de reflexió i discussió sobre les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials a la Mediterrània. Es realitzaran diverses trobades on es volen crear ponts entre la ciutat de Barcelona i altres punts de la regió per tal d’afavorir l’intercanvi de perspectives, projectes i metodologies que estan tenint lloc avui.

+info


Presentació de les residències de Creació BCN>TNS>ALG