Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació de Notes a Novel, d'Irene Solà

19:0020:30 h
Lloc: Escola Massana, Sala d'actes
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Presentació del projecte d’entorns digitals

Notes on a novel (that I am not going to write), or the swimming pool, or the hair, the herb and the bread or the tomato plant

d’ Irene Solà

Participants:

Irene Solà

Michael Lawton

Maria Cabrera

Verónica Gerber Bicecci

Claudia Labrador

Mikel Aboitiz

Alexandra Laudo

Joana Capella

Notes on a novel (that I am not going to write), or the swimming pool, or the hair, the herb and the bread or the tomato plant són les notes preparatòries (fragments de text, diàlegs, materials descartats, llistes d’idees, cites, apunts en brut…) per a una novel•la que ja no es té la intenció d’escriure, que la Irene Solà està duent a terme en el marc de Barcelona Producció, La Capella, Entorns Digitals.

La Irene ha convidat a cinc artistes i escriptors a apropiar-se d’aquests materials per a escriure ells un fragment de la novel•la que no serà escrita, i a una sisena artista per treballar a partir de la idea d’encantar pa.

Durant la presentació es llegiran les notes i els fragments de les novel•les escrites pels col•laboradors, i es menjarà pa encantat.

Dia: 19 d’abril

Hora: 7pm

Lloc: Terrassa de la Massana

Entrada lliure