Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació de "Faraway Treasure" a L'Automàtica

18:3020:00 h
Lloc: L'Automàtica
Legalitat, 18
08024 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Ens plau convidar-vos aquest dissabte a les 18.30h a la presentació de la 1a publicació de la col·lecció PARASITIO: Far Away Treasure, que tindrà lloc a l’Automàtica, i en la que comptarem amb música en directe de Columna, i amb tacos de La Porca!

Far Away Treasure és la segona col·laboració anual que es va donar entre Can Serrat i l’artista, comissari i filòsof Quim Packard.

La publicació és per una banda un arxiu de projectes que han estat produïts per artistes en residència, i per l’altra un relat construït entre el Quim, Can Serrat, i els artistes residents durant el 2017: relació cel·lebrada per primera vegada entre Barcelona (NyamNyam) i El Bruc el 17 de juny de 2018 al voltant d’una deriva gastronòmica amb les herbes de Montserrat.

PARASITIO és la nova col·lecció de publicacions de Can Serrat, que actúa com a arxiu de les col·laboracions anuals entre el centre de residència i un agent del context català, a través d’una publicació que parasita formats d’altres col·leccions i els seus àmbits de distribució.

Us esperem!

***
Amb el suport de l’Ajuntament del Bruc i de l’Associació dels Amics de Can Serrat.