GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Presentació de “See you later”

19:0021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Presentació de See you later, publicació editada per Maite Muñoz
Artistes: Joan Benassar, Enric Farrès Duran, Equipo Palomar i Gabriel Pericàs

Cada vegada és més freqüent que els artistes es refereixin al seu treball en termes de projecte. Els termes obra o sèrie, es veuen substituïts en molts casos pel de projecte de recerca i apareixen altres com el de documentació, cas d’estudi o material d’arxiu. Aquests projectes no produeixen necessàriament obres d’art materials, acotades físicament, sinó que generen coneixement que es va materialitzant a través de diferents manifestacions mentre dura el projecte. Del projecte, entès com a procés, es poden captar instants precisos. Fotos fixes, llesques, talls transversals. La necessitat de deixar constància d’alguna manera del procés dut a terme i de les troballes. En molts casos, la publicació apareix com a mitjà idoni per reflectir i difondre aquestes fotos fixes que són els moments d’un procés d’investigació o els seus resultats.

Es dóna a més la circumstància que molts dels artistes, allunyats del discurs meta-artístic, treballen sobre altres disciplines de les quals prenen en ocasions procediments i pràctiques que els hi són propis.

See you later es planteja com una reflexió sobre aquest tema a través d’una introducció teòrica, una conversa amb una selecció d’artistes seleccionats lliurement del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2015 i un esquema sobre els punts tractats.

Els artistes participant són: Enric Farrés Duran, Gabriel Pericàs, Equip Palomar, Joan Benassar.

La presentació de la publicació tindrà lloc el dijous 29 de gener a la planta 3 de Fabra i Coats a les 19 h.

Dijous 29 de gener, 19 h
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, planta 3
C/ de Sant Adrià, 20, Sant Andreu