Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Presentació del Premi Miquel Casablancas 2014 en la modalitat de Publicació

19:0022:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Pep Vidal, guanyador del Premi Miquel Casablancas en la modalitat de Publicació, presenta el seu llibre d’artista – tesi de física Desenvolupament d’algorismes numèrics per al càlcul de la topografia dels miralls per a un sincrotró” en el Sincrotó ALBA.

Després d’entregar la seva tesi doctoral en física a la UAB, Pep Vidal la presenta ara, tal qual, com a publicació d’artista. Per fer-ho ens convida a realitzar una visita guiada per l’interior de les instal·lacions del Sincrotró ALBA a Cerdanyola del Vallès, i a participar en el debat “És una tesi de física un llibre d’artista?”, que comptarà amb la participació de Juan Canela (comissari independent), Anna Pahissa (fundadora de Múltiplos, distribuidora especialitzada en publicacions d’artista), Josep Nicolàs (investigador del Sincrotró ALBA i co-director de la tesi de Pep Vidal), així com de l’equip de Sant Andreu Contemporani.

L’aforament està limitat a 50 persones.