Presentació Dijous Oberts HANGAR 2014

19:0021:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació, Taller

Comunitats Open Source a Hangar

16 octubre – 19h

Dijous que ve, 16 d’octubre, tindrà lloc la presentació de la nova temporada de Dijous Oberts a Hangar. A partir de les 19h, es presentaran els diferents col·lectius i espais d’Hangar que durant cada dijous donen suport a les comunitats de creadors que treballen amb tecnologies de codi obert.

A més, presentarem el programa de continguts que al llarg dels propers mesos ens facilitaran l’accés a coneixements relacionats amb tecnologies com Arduino, construcció modular de sintetitzadors, fabricació digital, prototipaje, aplicacions multimèdia i de xarxes per a creadors DIY, Processing (P5)… i per descomptat tindreu la paraula tots els que vulgueu acudir a l’esdeveniment.

Després de la presentació tindrem una sessió de networking amenitzada amb unes cerveses del nostre patrocinador favorit. Tot ells de la mà dels col·lectius residents en Hangar i dels membres del nostre laboratori d’interacció:

BEFACO

Plataforma de desenvolupament de maquinari musical DIY i Open Source l’activitat del qual gira entorn del desenvolupament de mòduls de síntesis de so.

PROCESSING BCN

Grup creat a Barcelona per donar a conèixer l’entorn de desenvolupament de *Processing, programari orientat a la programació creativa per a aplicacions visuals.

FABORATORY

Faboratory és una plataforma de desenvolupament de tecnologies per a la fabricació digital. El seu objectiu és impulsar processos de manufactura a través de la digitalització.

LABORATORI D’INTERACCIÓ D’HANGAR


A través del Laboratori d’Interacció, Hangar desenvolupa tot tipus de maquinari i programari lliure per als projectes artístics que ho requereixin, incloent l’electrònica interna, la programació i la construcció de prototips.

I altres comunitats i plataformes com SmartCitizen i Bhoreal també formaran part de la presentació.

Us esperem els dijous!

Presentació Dijous Oberts HANGAR 2014