Presentació i exposició de projectes de Cohabitar Entre-

El proper dijous 6 d’abril a les 18.30h, us convidem a l’exposició i presentació de projectes desenvolupats a Cohabitar Entre-, la darrera activitat del programa desenvolupat a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona per Idensitat ID, LaFundició, TRANSDUCTORES i Sinapsis Projecte.

Durant la tarda tindran lloc presentacions dels materials exposats, tots ells processos de treball i producció desplegats des del maig del 2016, i l’actuació del Dj Pablo23.

Hi participaran: Lola Lasurt, Soroll Blanc; LEMUR. Urban Emergency Lab., De l’Escola al Mercat. Estructures Nòmades Sensorials; Marcos Prior, Ciudad de Tebeos y Fábricas; Landscape Lab Fabra i Coats- Màster de Paisatge Urbà UAB- MUHBA, Paisatges Comuns: Patrimoni i Memòria Urbana a Sant Andreu; Jessica Espinoza- Jess MediZine, Bienal de Aguja e Hilo; Mixité, Cuina en Viu / Live Cooking University; Pamela Gallo, Hugo Barbosa i Daniel Miracle, EntreTV.

També s’hi presenta el projecte Out of Sight. Fotògrafs al Descobert, realitzat per alumnes de l’ Institut Doctor Puigvert en el marc del programa Habitació de Convidats de Cohabitar entre-.

Les altres exposicions que complementen la programació són:

Desbordar la cultura, planta 1

En Transició-Treball, planta 2


Presentació i exposició de projectes de Cohabitar Entre-