Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

Presentació llibre Cohabitar

19:0021:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

«Cohabitar entre» va ser un dispositiu que volia esdevenir un mecanisme que recollís i donés resposta a l’emergència de noves maneres de fer i de repensar, i que entengués les pràctiques artístiques i els processos col•lectius com a instruments essencials per activar estratègies transformadores que incideixin tant en l’ecosistema cultural com en el context social en què s’insereixen.

Una proposta que va habitar de manera col•lectiva un espai, travessat pel trànsit entre el passat de la fàbrica i l’actual model de centre d’art, i que a més pretenia apuntar cap a formes d’institucionalitat en la cultura amb estructures complexes i sistèmiques.

El proper dijous 23 de novembre a les 19 h es presenta el llibre, que reflexiona sobre el cicle expositiu, que permetrà continuar amb l’intercanvi i la reflexió col•lectiva iniciada amb el dispositiu artístic.

Espai BAR de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.


Presentació llibre Cohabitar