Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Presentació llibre Cohabitar

19:0021:00 h
Lloc: Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

«Cohabitar entre» va ser un dispositiu que volia esdevenir un mecanisme que recollís i donés resposta a l’emergència de noves maneres de fer i de repensar, i que entengués les pràctiques artístiques i els processos col•lectius com a instruments essencials per activar estratègies transformadores que incideixin tant en l’ecosistema cultural com en el context social en què s’insereixen.

Una proposta que va habitar de manera col•lectiva un espai, travessat pel trànsit entre el passat de la fàbrica i l’actual model de centre d’art, i que a més pretenia apuntar cap a formes d’institucionalitat en la cultura amb estructures complexes i sistèmiques.

El proper dijous 23 de novembre a les 19 h es presenta el llibre, que reflexiona sobre el cicle expositiu, que permetrà continuar amb l’intercanvi i la reflexió col•lectiva iniciada amb el dispositiu artístic.

Espai BAR de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.