Presentació Premi de residència artística Collide

17:3019:30 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

El 25 de novembre l’Ajuntament de Barcelona posa punt final a tres anys de col·laboració amb el CERN (Ginebra) en el marc del Premi Collide, un programa de residències artístiques impulsat per Arts at CERN. I que per períodes de tres anys estableixen acords amb altres ciutats. Anteriorment el programa s’havia dut a terme a les ciutats de  Lintz i Liverpool.

Comptarem amb la presència de les artistes guanyadores de la darrera edició del Premi Collide, Dorota Gawęda i Eglė Kulbokaitė, que estan fent la seva residència a Hangar durant aquest mes de novembre i es presentaran les projeccions dels treballs realitzats per les artistes premiades en les dues anteriors residències, Rosa Menkman i Black Quantum Futurism.

Així mateix, presentarem la publicació digital “Col·lisions art-ciència. Notes d’un diàleg coral a Barcelona”, resultat d’una jornada de treball amb un grup heterogeni de persones científiques i artistes que,  d’una forma o altra, estan involucrades en els diversos programes d’hibridació de les arts i les ciències que hi ha actualment a la ciutat.

Entrada lliure

Més info

Presentació Premi de residència artística Collide