GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Presentació publicacions Lesson 0

19:0021:00 h
Lloc: Fundació Joan Miró
Fundació Miró, Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Presentació de la publicació del cicle Lesson 0 i de les traduccions catalana i castellana de ¿Y el arte? de Priscila Fernandes
La publicació del cicle Lesson 0 recull i documenta totes les activitats i exposicions que van tenir lloc tant a dins com a fora de l’Espai 13. Il•lustrada amb dibuixos d’Antonio Gagliano, la publicació inclou textos de Juan Canela, Ane Agirre, Aida Sánchez de Serdio, Cristian Añó, Rachel Fendler, Luis Camnitzer, Chus Martínez i Nora Sternfeld. El disseny de la publicació i de la imatge del cicle ha estat a càrrec de Priscila Clementti.
Edicions Els Llums també presenta la versió catalana i castellana del recull de textos, de diferents autors, que va fer l’artista Priscila Fernandes per al llibre ¿Y el arte? The Book of Aesthetic Education of the Modern School publicat amb motiu de la seva exposició a l’Espai 13, en el marc del cicle Lesson 0.
Participen en la presentació Ane Agirre, Cristian Añó, Juan Canela, Priscila Clementti, Antonio Gagliano, Aida Sánchez de Serdio, Marc Vives i Joan Ramon Riera (Edicions Els Llums)

Presentació publicacions Lesson 0