Primal Distance. Felipe García Salazar en conversación con Giulia Menegale

Lloc:
SAC - Centre Cívic Sant Andreu Gran de Sant Andreu, 111 08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Xerrada

A càrrec de Carolina Lio

Artistes: Camila Cañeque, Felipe García Salazar, Biel Llinàs, Joan Pallé

Exposició online, aquí.

Primal Distance és una plataforma online, un programa públic i una publicació sobre les implicacions de la distància, a càrrec de LOOKING FORWARD (Londres, UK), en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, Sant Andreu Contemporani i l’Institut Ramon Llull.

A partir de la filosofia de Byung-Chul Han i Martin Buber, els diaris i el cinema de Derek Jarman i la literatura de ciència ficció, Primal Distance defineix les relacions personals i comunitàries des d’una perspectiva de distància i no de proximitat.

Amb artistes procedents o que treballen en el medi rural de Catalunya i Balears, el concepte de distància s’articula alhora en un sentit geogràfic i polític, emfatitzant l’espai ambigu de separació que defineix i manté les identitats.

L’exposició online es complementarà amb un programa de converses entre artistes i comissàries, i una performance online.

Calendari:

– 25.02: Joan Pallé en conversa amb Arianna Guidi
– 04.03: Camila Cañeque. Performance online presentada per Carolina Lio
– 11.03: Biel Llinàs en conversa amb Giulia Menegale
– 17.03: Felipe García Salazar en conversa amb Giulia Menegale

Primal Distance és un projecte curatorial de Carolina Lio, guanyadora de SAC International Curatorial Residency Program 2020. Concebut en un principi per exposar-se en l’espai de LOOKING FORWARD a Londres, les circumstàncies actuals van obligar a repensar-lo i reformular-lo.

Primal Distance. Carolina Lio