GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

QUI DIUEN QUE SÓC, Txe Roimeser

22:0023:00 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Traduccions entre veu i text d’allò que interpel·la els cossos, etiquetes i definicions alienes.

S’enmarca dins el projecte “tot just estic aprenent a parlar”, aquest consisteix en la recerca i realització d’exercicis que modifiquin la meva relació amb la veu -com a eina per l’assignació de gènere-, el cos i l’escriptura. Utilitzant codis apresos i integrats, sense haver estat analitzats prèviament, i que consisteixen en mètodes de control i de significació dels cossos.

Parteix de la importància de la veu en el moment de la comunicació, com aquesta transcendeix a la lectura del cos i implica elements culturals imposats que estableixen un imaginari col·lectiu basat en etiquetes i convencions socials.

Txe Roimeser (Girona, 1991) es yo en tercera persona. Vive y trabaja en Barcelona, donde, con Bellas Artes y un CFGS de Gráfica Impresa en la espalda, está cursando el Máster de Arte Sonoro en la Universidad de Barcelona. Recientemente designado transcyborg ha realizado performances con Neil Harbisson (Queens Museum, NY y Taller de Tabakov, Cadaqués), Moon Ribas o Valérie Prôt y ha participado de muestras en: la Sala la Coma, Cassà; Hangar en Barcelona, en el ciclo P.I.G.S. o recientemente en la Capella de Sant Roc de Valls dentro del ciclo preparado por Pilar Bonet.