Raons per actuar

Lloc: La Visiva
Sepúlveda 85, baixos dreta
08015 Barcelona
Preu: 100€
Taller

Entrenament d’actuació per a intèrprets, ballarinxs, creadorxs. Cada cos té una temperatura escènica. Entrena i coneix els teus propis mecanismes de ficció per entendre què faig i qui ho faig.

 

Divendres 17/05 – (18h-21h)

Dissabte 18/05 – (16h-19h)

Diumenge 19/05 – (11h-14h)

 

Juan Miranda és creador i investigador escènic.
La seva pràctica se situa a la intersecció entre el teatre, les arts visuals i la performance. Se centra en el cos efímer de les emocions i explora l’escena com a camp de tensions entre l’acció, la presència i l’espai. Llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha completat el Màster DAS Theatre, Universitat de les Arts d’Amsterdam amb el suport d’una beca de la Fundació La Caixa.

El seu treball ha estat comissionat per diverses institucions europees, recentment ha dirigit Quan jo dic amor (Festival ZIP TNC, 2024), Wunder d’Enis Maci (Sala Beckett, 2023/ Schauspielhaus Vienna 2024). McBride (Sala Beckett 2023), The Sense of Belonging i DAS GIFT a Schauspielhaus Hannover 2022, 1000 EYES de Mazlum Nergiz (Finalista del Premi Théâtre 13, París, 2021), Mon fils marqui just un peu més lentament de Werner o el blau dels orígens, Boquetes Pintades de Manuel Puig Micrologia Segona. Ha col·laborat amb Nao Albet & Marcel Borràs a Los Esqueiters i Atraco, pallissa i mort a Agbanäspach. Com a intèrpret, ha participat a Game Boy del coreògraf Sylvain Huc i Trossos de la companyia Obskené, entre d’altres. Fins al 2009 ha dirigit la companyia Chroma Teatre a Barcelona. Combina la seva pràctica artística dins marcs educatius i actualment és professor del Grau d’Arts Escèniques ERAM a la Universitat de Girona.

Raons per actuar