Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

RE_VISIONS. 10 anys de vídeo a Barcelona Producció

12:0014:00 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

En les 10 edicions de Bcn Producció s’han produït un seguit de peces en format vídeo. Es tracta d’obres de característiques i intencionalitats molt variades que s’han produït en el context de diferents categories de la convocatòria. Algunes han nascut com a projecte monocanal, amb una intencionalitat clarament narrativa i obeint uns codis de visionament “convencionals”, altres s’han concebut en format d’instal·lació, com a part d’una proposta expositiva més complexa, i altres són el resultat de projectes performatius que, en enregistrar-se, han acabat donant com a resultat una obra en vídeo que, d’una banda, documenta i, de l’altra, traspassa els límits temporals d’una acció en viu.

Passades aquestes 10 edicions, creiem que és un bon moment per fer una revisió de les obres en suport de vídeo que s’han produït en aquests anys, que representen un percentatge important del conjunt de treballs que Barcelona Producció ha contribuït a realitzar.

Amb vídeos de: Serafín Álvarez, Luís Bezeta, Brooke Borg, Sergi Botella, Montse Carreño/Raquel Muñoz, Ainara Elgoibar, Equipo Palomar, Xiana Gómez, Pol Gonzàlez, Adrià Julià, Joan Morey, Oriol Nogués, Aníbal Parada, Esther Planas, Job Ramos, Xavier Ristol, Ryan Rivadeneyra, Mireia Sallarés, Bàrbara Sánchez Barroso, Ricardo Trigo, Rubén Verdú i Vázquez/Arrieta.