GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Reading Room - Reading 5 - Agnes Essonti Luque

19:0020:30 h
Lloc:
Carrer Marti Codolar 41 - 43 08902 - L’Hospitalet del Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Altres
Reading 5 – Divendres 13 de octubre, 19.00 h
Wi get ears, mek wi hye, wi get eyes, mek wi nye per Anges Essonti Luque
Ens emociona anunciar la pròxima edició de la Reading Room, del 13 de setembre al 13 d’octubre. Comissariada per Tsering Frykman-Glen.
Durant aquest temps, la galeria es convertirà una altra vegada en un espai per a llegir – un lloc per a asseure’s, trobar-se, estar, i llegir. Estarem oberts al públic de dimecres a divendres de 12 – 16h, i els nostres esdeveniments setmanals dels divendres a la tarda començaran a partir de les 19h. Enguany comptarem amb lectures i activitats basades en textos o llibres amb Agnes Essonti Luque, Agustina Fiorretti, Radial Radiant, Mark Shorter i Ana Vala.
Reading 5 // Wi get ears, mek wi hye, wi get eyes, mek wi nye by Anges Essonti Luque

“A la meva casa es parla llengua de bandits. Els meus oncles i les meves ties, tots ells parlen llengua de bandits. Una vegada el meu pare em va contar que mai havia escoltat la seva mare o a la seva àvia parlar una altra cosa que no fos pidgin. Jo de petita no ho parlava, però sí que ho escoltava i ho escoltava no com qui escolta música sense parar esment, si no com qui sent cadascuna de les paraules i les aprèn de (amb el) cor.” – Agnes Essonti Luque

A través de la lectura col·lectiva d’una cançó en pidgin, Agnes ens obre a aquesta llengua, entesa com més que una simple mescla, un desafiament a les estructures existents, una manera d’infiltrar-se, una expansió, més que la suma de les seves parts. La llengua com a forma de resistència.

Reading Room – Reading 5 – Agnes Essonti Luque