Reading Room - Reading 3 - Radial Radiant

19:0020:30 h
Lloc:
Carrer Marti Codolar 41 - 43 08902 - L’Hospitalet del Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Altres
Reading 3 – Divendres 29 de setembre, 19.00 h
Unreading Room per Radial Radiant
Ens emociona anunciar la pròxima edició de la Reading Room, del 13 de setembre al 13 d’octubre. Comissariada per Tsering Frykman-Glen.
Durant aquest temps, la galeria es convertirà una altra vegada en un espai per a llegir – un lloc per a asseure’s, trobar-se, estar i llegir. Estarem oberts al públic de dimecres a divendres de 12 – 16h, i els nostres esdeveniments setmanals dels divendres a la tarda començaran a partir de les 19h. Enguany comptarem amb lectures i activitats basades en textos o llibres amb Agnes Essonti Luque, Agustina Fiorretti, Radial Radiant, Mark Shorter i Ana Vala.
Reading 3 // Unreading Room per Radial Radiant
“Durant diferents èpoques, sembla que els llibres sempre han estat incòmodes. Ho celebrem en aquesta lectura amb alguns llibres que, pel seu contingut o forma, resulten provocadors, molestos, il·legibles, paradoxals, incoherents, abstrusos, pesats o fins i tot repugnants. I… Si ets el creador d’un llibre incòmode o li tens afecte a algun en particular, et convidem que ho portis. Aquest és el lloc adequat”. – Radial Radiant
Reading Room – Reading 3 – Radial Radiant