Reading Room - Reading 4 - Agustina Fiorretti

19:0020:30 h
Lloc:
Carrer Marti Codolar 41 - 43 08902 - L’Hospitalet del Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Altres
Reading 4 – Divendres 6 de octubre, 19.00 h
No vive ya nadie en la casa, todos se han ido (No one lives in the house anymore, they have all gone) per Agustina Fiorretti
Ens emociona anunciar la pròxima edició de la Reading Room, del 13 de setembre al 13 d’octubre. Comissariada per Tsering Frykman-Glen.
Durant aquest temps, la galeria es convertirà una altra vegada en un espai per a llegir – un lloc per a asseure’s, trobar-se, estar i llegir. Estarem oberts al públic de dimecres a divendres de 12 – 16h, i els nostres esdeveniments setmanals dels divendres a la tarda començaran a partir de les 19h. Enguany comptarem amb lectures i activitats basades en textos o llibres amb Agnes Essonti Luque, Agustina Fiorretti, Radial Radiant, Mark Shorter i Ana Vala.
Reading 4 // No vive ya nadie en la casa, todos se han ido (No one lives in the house anymore, they have all gone) per Agustina Fiorretti
Agustina Fiorretti proposa una cosa diferent per al seu esdeveniment de la Reading Room. Durant una setmana instal·larà en la galeria la seva obra “Ja no viu ningú a la casa, tots se n’han anat”.

Agustina convida deu dones a activar la instal·lació. Oferint-los així la possibilitat d’entreteixir noves històries i donar lloc a deu llibres diferents que reflectiran diferents maneres de reunir materials i proposar històries diferents. Durant aquest procés podran reflexionar sobre el concepte de llar, moviment i nació, així com sobre la cerca de convertir una cosa portàtil (un objecte, una casa o un record potser) en noves històries que formaran part d’aquests llibres.

Reading Room – Reading 4 – Agustina Fiorretti