Residència artística a Brussel·les 2024

Inscripcions Obertes!
Lloc: Experimentem amb l'Art
Torrijos, 68
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

E:\\ART: Centre de mediació, educació i art contemporani (Barcelona) i The Green Corridor (Brussel·les) llancen una nova convocatòria de residència dirigida a creadors, investigadors i/o agents culturals residents a Catalunya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és convidar creadors de qualsevol disciplina a desenvolupar un procés de recerca centrat en la mediació com a pràctica artística capaç de generar contextos crítics, pràctiques emancipadores i col·lectives. Amb aquesta residència, The Green Corridor i E:\\ART, busquen donar suport a la pràctica artística entesa com un procés de recerca dut a terme des de la mediació, concebuda com una eina des d’on pensar les relacions entre art contemporani, mediació i educació.

_Persones destinatàries: Convocatòria dirigida a creadors, investigadors i agents culturals que treballin en l’àmbit de la mediació, l’educació i/o l’art contemporani.

_Calendari i duració: La residència té una durada de dos mesos i tindrà lloc al setembre i octubre de 2024.

_Dotació econòmica: 3.000€ d’honoraris (impostos inclosos) + viatge + allotjament + espai de treball + acompanyament curatorial i mentoria.

_Període d’enviament de sol·licituds : Del 30 maig al 28 de juny de 2024.

_Procés de sol·licitud : enviament a través del següent formulari.

Descarrega aquí les bases

Residència artística a Brussel·les 2024