Residències Konvent Zero

Lloc: Konvent Zero
c/ konvent, 0 – Cal Rosal
08699 Berguedà
Esdeveniment no confirmat.
Convocatòries

Less residències de Konvent tenen l’objectiu de convertir-se en una plataforma d’ajuda per a persones artistes i creadores oferint les condicions d’espai i concentració adequades per a la investigació en un entorn únic com és l’antiga colònia tèxtil de Cal Rosal.

Enguany plategem un nou format de residències en que proposem 9 convocatòries diferents amb dates específiques per a cada convocatòria. La nostra intenció és visibilitzar i aprofundir en certes temàtiques, disciplines i contextos que creiem que requereixen d’especial atenció dins la contemporaneïtat que vivim, així com oferir la possibilitat d’establir vincles amb d’altres comunitats, espais i festivals.

En l’edició de residències 2024 hem escollit temes que personalment ens remouen, en representació de la diversitat que existeix dins la creació artística i la nostra societat, escollint fer èmfasi en col·lectivitats i disciplines històricament poc representades, i assumint el compromís que ens és donat com a centre de i per l’art i la cultura contemporànies, per tal d’evolucionar com a poble i societat.

+INFO: https://konventzero.com/Residencies

Residències Konvent Zero