GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Respiración Fluvial - Exposición de Carlos Monleón

Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Carlos Monleón, artista resident a Homesession, presenta el seu projecte “Respiración Fluvial” el 18 de Gener de 2024.

Respiración Fuvial és una instal·lació sonora i immersiva en la qual experimentar diversos cicles de vida que componen el batec dels rius.
Un cor de Náyades dona veu a diferents trams fluvials, encarnant esdeveniments metabòlics – alguns característics, altres traumàtics- que sacsegen les vides de diversos cossos d’aigua.
Una peça de so immersiu multi-canal que fa perceptible una gran quantitat de dades sobre aigües subterrànies i de superfície de la conca de l’Ebre i el Segre, interpretats en col·laboració amb biòlegs, informàtics i músics.

Obra produïda en el context de la Beca Art i Tecnologia promoguda per HomesessionEtopía i La Panera.  També s’ha comptat amb l’ajuda de Osic i EKWC.

 

Carlos Monleón treballa entre diversos nivells de sensació i percepció corporal, des del (micro)biològic al performatiu i social. La seva línia de recerca principal segueix els mecanismes evolutius que originen en la digestió i cognició i resulten en la distribució de processos corporals en xarxes multi-espècie i metabolismes cibernètics. De forma predominantment col·laborativa, ha exposat i participat en projectes a Seventeen Gallery, Autoitalia a Londres, CA2M, Matadero Madrid, HIAP Hèlsinki i la seva pràctica individual a Hangar, Lisboa, la Biennal de Tallinn o la Biennal de Disseny d’Istanbul i de Porto entre altres.

La instal·lació romandrà oberta al públic en el següent horari:

Inauguració: Dijous 18 de Gener, 2024 / 18-21h

Exposició Oberta:

Divendres 19 – Dissabte 20 de Gener, 2024 / 17-20h
Dijous 25 – Dissabte 27 de Gener, 2024 / 17-20h
Dijous 1 – Dissabte 3 de Febrer, 2024 / 17-20h

Respiración Fluvial – Exposición de Carlos Monleón