GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Return of the Junker, JM2000

19:0021:30 h
Lloc: Bombon projects
Trafalgar 45, local 3
08010 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

“…El taller del mecànic és l’enveja de l’artista. Nau industrial, sostres alts, caos organitzat, precisió sota la brutícia. Parts i fragments heretats de cossos sencers, les sobres s’acumulen esperant assignació. A mig camí de convertir-se en ferralla, no són ni descart ni objecte. Com al taller del artesà, les eines, les proves, errors i experiments s’apilen en una col·lecció privada que traça una historia paral·lela al producte públic.
Aquest espai es converteix en l’epicentre de la col·laboració entre els dos artistes per a la seva proposta a Bombon. Recreant així una mena de taller mecànic invertit, on la feina consisteix en agafar materials desvaloritzats i recomposar-los en variacions imprevisibles, els artistes prenen el fenomen del tuning com a referència per intervenir-lo convertint l’espai en un laboratori no funcional.
En una combinació improbable, Maynou i Mitjà agafen el taller de l’artista com a espai de transfiguració del rebuig: el taller es converteix en centre d’operacions i en espai performatiu d’un procés amb final obert…”

Visites guiades durant el Barcelona Gallery Weekend:

Dijous 10 d’octubre a les 12.30h
Divendres 11 d’octubre a les 12.30h
Dissabte 12 d’octubre a les 12.30h i a les 17.30h

Return of the Junker, JM2000