Rizomes. Gil Gelpi i Bárbara Puigventós

Lloc: CC Baró de Viver
C/ de Quito, 8
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Gil Gelpi i Bárbara Puigventós han unit dues disciplines a priori difícils de relacionar, com són la fotografia i l’escultura, per reflexionar sobre el cos i el ser. Si un cos està format d’òrgans i cèl·lules que alberguen sentiments, emocions i desitjos, les persones són les cèl·lules que componen un altre tipus de cos: el barri.

En aquesta exposició, Bárbara Puigventós i Gil Gelpi faran una petita dissecció de cada barri on el projecte es desenvolupi. Així, retrataran l’ànima de cada lloc, intentant endinsar-se en el complex entramat d’arrels, experiències i memòries en transformació constant que mantenen l’organisme viu i polsant gràcies als seus components més importants, les persones.

__

Temporals és un programa itinerant de projectes d’art contemporani als barris de Barcelona. El seu objectiu és crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. En aquest context, els projectes esdevenen processos de creació que adopten formes diverses segons el territori des d’on se situen.

Rizomes. Gil Gelpi i Bárbara Puigventós