GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SÂLMON<. A posto

20:3021:30 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: 12€
Presentació

Tres dones exploren el trencaclosques en què s’han convertit els seus records i les seves fantasies, buscant un rumb improbable per a les seves vides. Mirant enrere, fent servir accessoris descabellats, cossos delirants, pistes falses, el seu simulacre les abocarà a un desastre cruel i ocurrent.

«En aquesta ocasió intento explorar la construcció dramàtica, sense al·ludir necessàriament a una narració, sinó a un drama que neix de l’acció i de la presència dels cossos. Intento centrar-me en el límit entre la construcció d’una acció, el joc de la ficció i la veritable certesa de la presència.»

L’obra de la ballarina i coreògrafa Ambra Senatore canalitza la dansa, el teatre i les arts visuals, centrant-se en la línia entre ficció i realitat, en allò que forma part de la direcció i en el que en queda fora. Amb imatges que transmeten una alegre ironia i un xic de bogeria, treballant amb filigranes i pinzellades delicades, Ambra Senatore fa servir l’humor intel·ligent, ocurrent i distanciat en la seva anàlisi.

Treballa específicament amb la dinàmica del moviment de la dansa, amb elements teatrals, accions i gestos de la vida quotidiana, mentre que alhora explora la construcció de la dramatúrgia a través de l’acció i la presència corporal.

SÂLMON<. A posto