GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SÂLMON<. Accumulating

20:0020:30 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Performance

Accumulating és una acumulació de so, llum i moviment que proposa un ritual contemporani a cavall entre la cultura de clubbing i el minimalisme coreogràfic. La peça recull dos moments històrics en la dansa i la música de principis del anys 70: el canvi de paradigma cap a la dansa post-moderna amb el col·lectiu de la Judson Dance Theater i els orígens del techno a Detroit. Aquesta coreografia és una revisió dels mètodes compositius d’aquella generació. El treball és el resultat d’una col·laboració amb ZA! en la composició musical i Cube.bz en el disseny de llums i escènic.

Format a l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam, Aimar Pérez Galí­ ha treballat a Holanda durant uns anys i actualment desenvolupa la seva carrera professional a Espanya. El seu treball transita per la investigació sobre les relacions entre dansa, moviment, pedagogia i el desenvolupament de noves aproximacions procedimentals cap a la pràctica escènica. Entre els seus últims treballs hi ha Delta, A Post-Believe Manifesto, la conferència performàtica Sudando el discurso i The Ping Pong Dialogues. Ha col·laborat i col·labora amb creadors com Xavier Le Roy, Nicole Beutler, Nora Heilmann, Andrea Boziç, David Zambrano, Abraham Hurtado / AADK i Silvia Sant Funk, entre d’altres. És co-fundador i director artístic d’Espacio Practico, un espai auto-instituït al centre de Barcelona des del 2010. Des del 2014 és membre fundador del col·lectiu ANTES.

Concepte, coreografia, direcció i interpretació Aimar Pérez Galí
Composició musical ZA! (Papa DuPau & Spazzfrica Ehd)
Disseny de llums i espai escènic Cube.bz

Producció Aimar Pérez Galí i ANTES
Amb el suport a la creació Mercat de les Flors i Graner fàbrica de creació
Agraïments Paco Garrigues, Carme Torrent, Mònica Pérez, Cris Blanco, Daniel Fernández, Black Tulip, Raffaella Perrone, Clauda Schneider i als alumnes de l’escola ELISAVA

 

SÂLMON<. Accumulating