GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SÂLMON<. Carretera N-340

19:3021:10 h
Lloc:

Preu: 8€
Performance

Projecte escènic que utilitza el viatge com a espai d’investigació. 1248 km de costa mediterrània entre Cadis i Barcelona travessats de preguntes sobre la nostra identitat i les nostres formes de fer o no fer en comú. Apropiant-nos des del cos, el moviment, l’acció i el llenguatge, de maneres de transitar el territori, la memòria i la possibilitat de trobar-nos. Imaginar allò desconegut, continuar viatjant i romandre amb tot allò viatjat. El fet escènic com a sincronies d’allò geogràfic, de les memòries i les trobades.

Dramatúrgies en moviment cap a la contemplació, la interferència, l’estar amb l’altre i en allò altre. Romanem en el viatge cercant comprendre. Mirar-nos. Qui sap, si inclús veure’ns.

Colectivo N-340 és un equip d’investigació en arts a la recerca de metodologies de treball col·laboratiu. Els seus integrants es van conèixer en el Màster de Pràctica Escènica i Cultura Visual d’Arte-a, la UCLM i el Museu Reina Sofía de Madrid, un context d’investigació pràctica on qüestionar i reflexionar de forma crítica sobre la relació entre teoria i pràctica en l’àmbit de les arts escèniques i visuals. Entenen el pensament, la pràctica artística i la producció com elements interrelacionats al mateix nivell en el procés de creació. El seu projecte busca els límits i el compromís amb l’experiència artística.

SÂLMON<. Carretera N-340