GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SÂLMON<. Masterclass

10:0012:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: 10€
Taller

Ambra construeix els seus espectacles a partir de la transposició en el cos d’elements de la vida qüotidiana, posant de relleu allò absurd i la ironia de les relacions i els sentiments humans, de l’alegria i la tristesa.

El resultat és una producció artística rigorosa i al mateix temps capaç de despertar emocions subtils i inusuals, obrint la mirada a l’enorme riquesa de la normalitat.

Els tallers realizats per Ambra Senatore i els seus col·laboradors es plantegen com a objectiu revelar als participants el seu procés creatiu, el seu mètode i perspectiva personal, experimentant un procés de treball com el que l’artista utilitza en les seves produccions. La proposta comprèn la utilització d’abundants elements de teatralitat, gestos i expressions de la vida qüotidiana.

La trobada comença amb un moment dedicat a escoltar el cos i la seva relació amb l’espai, buscant un moviment condicionat el mínim possible per la voluntat. Després es continua el treball amb improvisacions utilitzant les expressions facials i la relació amb els altres, sovint a través de jocs en grup.

SÂLMON<. Masterclass