GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SÂLMON<. Taller intergeneracional

10:0012:00 h
Lloc: Graner, Centre de creació del cos i el moviment
Jane Adams, 14-15
Barcelona
Preu: 3€
Taller

Ballar! és exactament el que farem. De manera simple al principi, amb música, en silenci, improvisant, imaginant, jugant i descobrint el que ens agrada fer. Ballarem tots junts, els adults amb els petits i a l’inrevés, no es tracta d’acompanyar als nens/es a un taller. Tots ballarem seguint unes pautes de moviment i joc molt senzilles pels més petits/es (d’1 a 4 anys) i més complexes i salvatges per al grup dels nens/es a partir de 5 anys.

Oxigenar-se, saltar, suar, gaudir, moure’s a poc a poc, fer-se gran, tou, vermell, eteri… tot al mateix temps. Descobrir noms divertidíssims com els músculs isquiotibials, el deltoides o el gluti major i amb ells i molts més arribar a postures impossibles que no sabíem que podíem fer.

Ballar és un gir de 360º. Imprescindible roba còmoda, peus descalços i molta aigua.

Sonia Gómez és ballarina i performer des de fa més de deu anys. Ha treballat com a intèrpret en diverses companyies i des de l’any 2004 dirigeix i protagonitza els seus espectacles que han tingut repercussió nacional i internacional. Les seves propostes interdisciplinàries es basen en el moviment improvisat, amb gran interès a apropar la dansa a tots els públics. Ha desenvolupat i investigat les possibilitats de la dansa i el moviment en totes les franges d’edat.

SÂLMON<. Taller intergeneracional