GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Sant Andreu Contemporani presenta A(p)partment

Lloc: MAIO
Bruniquer, 23
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

10.12.2014 – 22.12.014
A(P)PARTMENT
Comissàries: Veronica Valentini i Andrea Rodríguez Novoa

Artistes: Alfonso Borragán, Lúa Coderch, Anna Dot, Jordi Ferreiro, Karlos Martínez B., David Mutiloa, Claudia Pagès Rabal, Ariadna Parreu

Ens complau molt informar-vos sobre el proper esdeveniment de Sant Andreu Contemporani: A(P)PARTMENT. Una proposta comissariada per Veronica Valentini i Andrea Rodríguez Novoa, membres del jurat del Concurs D’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2014, que ara es presenta al públic en un doble format: expositiu i multimèdia.

A(P)PARTMENT és un projecte que es desplega tant en l’espai físic com en el multimèdia. D’una banda, és una exposició que té lloc en un estudi d’arquitectura i, de l’altra, una aplicació per a dispositius mòbils concebuda com a espai d’intervenció artística.

El projecte, que bascula entre allò laboral, allò públic i allò privat, atén a tres qüestions fonamentalment: la relació entre el fenomen artístic i la tecnologia “portàtil”, la transmissió de la pràctica artística des de l’esfera més íntima (l’espai privat o el mateix mòbil) i la capacitat d’experimentació i acció de l’art en aquests dos contextos.

A(P)PARTMENT, per tant, no només qüestiona la manera en què pensem sobre l’art en intervenir un espai de treball, sinó que també es formalitza en un concepte curatorial que explota les capacitats multimèdia de les tecnologies interactives mòbils per sorprendre.

Exposició:
Del 10 al 22 de desembre de 2014

Inauguració:
Dimecres 10 de desembre, 19 h
MAIO : C/Bruniquer 23,
08012 Barcelona

Horaris:
De dilluns a divendres de 18 a 19 h
o amb cita prèvia
appartmentav@gmail.com

Aplicació descarregable properament des del web del projecte.

Primera artista convidada a intervenir en l’aplicació: Anna Dot.

Més informació en A(P)PARTMENT.

Sant Andreu Contemporani presenta A(p)partment