Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Sant Jordi a múltiplos_Esfullar una llibreria

Lloc: múltiplos
Joaquim Costa, 24
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta

Ens fa molta il·lusió celebrar aquest primer Sant Jordi en el nostre nou espai, i ens encantaria poder-ho compartir amb tots vosaltres, així que us animem a que us passeu per aquí en algun moment del diumenge a partir de les 9 del matí i fins “que el el cuerpo aguante” per a gaudir de totes les propostes que us oferim:

– Selecció de publicacions del nostre catàleg, a la venda amb un 10% de descompte al passadís de davant de la llibreria.

– Inaugurem l’Aparador #3_”Petit homenatge a Printed Matter”, dedicat a la mítica llibreria de Nova York especialitzada en publicacions d’artista des dels anys setanta. Oferirem a la venda una selecció d’uns vint i cinc títols publicats per aquesta llibreria.

– Exposició HOJA DE SALA, de Sandra Gamarra, a la Koob Gallery, espai dirigit per Enric Farrés Duran.

“Aquesta és la Koob Gallery, que medeix 10 x 22.8 x 17 cm. Dins hi trobareu el full de sala que explica suficientment l’exposició. Podeu agafar-ne una i el llibre que la conté anirà desapareixent. El galerista també ha desaparegut. Se n’ha anat a un lloc tan contundent de presència com volàtil de nom: Los Angeles. La Koob Gallery ha convidat a Sandra Gamarra, que medeix 167 x 40 x 20cm. Can Editions (Octavi Aballí i Pau Ardid), que pesen en total 150 quilos, han acompanyat la producció de l’obra”.

19.00h – Sandra Gamarra serà a múltiplos per a fer una breu presentació de la peça.

– ÉS UNA ROSA, publicació realitzada especialment per l’espai de múltiplos

Autora: Emiliana Larraguibel

Format: 60 x 10 cm, aproximadament

Nº de fulles: variable

Edició: 100, numerats

– 21.00h – 22.00h, Sessió de música soul a càrrec del nostre estimat ‘dj Tornado’ (Andreu Cunill), autor de “Espíritus en la oscuridad. Viaje a la era soul”, i del recent publicat “Las maravillosas aventuras del Sr Soul”, ambdós per 66 rpm Edicions.

I brindarem amb cerveses, per cortesia de Moritz***

Veniuuuuuuuuu, us esperem! : )