Será maravilloso amb Esther Rodríguez Barbero, Lara Brown i Oscar Dasí

19:0021:00 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Será maravilloso. Carta de navegació per viatjar amb el teu cos

Esther R. Barbero, Lara Brown i Oscar Dasí han preparat una carta de navegació* per fer un viatge que ens portarà a explorar espais corporals i territoris sensibles poc transitats. Un exercici d’apropiació i joc on algunes de les pràctiques i eines que s’han desplegat durant el procés de preparació del Brutal ens serviran com a fites, boies i fars que ens guiaran en aquesta aventura en la qual, amb una mica de sort, ens perdrem.

Perquè, com tot el món sap, el que és important és el viatge, no el destí. Si de cas el lloc en el qual apareix o en el que pots aparèixer o que t’apareixerà.

será maravilloso tocar el cel amb els rajos que ens surten de les mans

será maravilloso arribar fins a Mallorca en vaixell de vela i després tornar

será maravilloso compartir amb tu aquesta travessia BRUTAL

será maravilloso muntar-nos en el pensament-paisatge i travessar l’istme de la gola, impulsades per la respiració toroidal i visitar les nostres cèl·lules més llunyanes

será maravilloso ballar a la posta del sol

será maravilloso navegar amb els cossos fins a arribar qui sap on, sent altres

*Una carta de navegació sol ser un mapa on s’anota un pla de ruta, utilitzant codis i signes vinculats a un territori. Descriu el recorregut i la trajectòria, els llocs per on es passarà o on ens aturarem. Per fer-ho, utilitza un sistema de coordenades i altres referències, com ara fars o estrelles.

No cal experiència prèvia en dansa

Será maravilloso amb Esther Rodríguez Barbero, Lara Brown i Oscar Dasí