Setmana d’Arquitectura 2021

Lloc: Fundació Mies van der Rohe
Provença 318
08037 Barcelona
Festival

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2021, una iniciativa compartida que tindrà lloc del 6 al 16 de maig en una edició híbrida, presencial i en línia.

Durant deu dies, la Setmana oferirà un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. Més enllà de les fronteres físiques, disciplinàries i territorials, l’esdeveniment torna amb la vocació d’estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat.

Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i les barcelonines. Així, la Setmana d’Arquitectura vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

La Setmana convida enguany a que passin coses en format híbrid, presencial –si ho permeten les restriccions a causa de la Covid-19 vigents en el moment de la celebració– i per ràdio, televisió, xarxes i Internet. Es tracta de reimaginar plegats i plegades allò que conforma la ciutat: des de la petita escala de la retrobada domesticitat fins a la gran escala de l’espai públic i els reptes de futur que es plantegen.

Setmana d’Arquitectura 2021