Shehera Grot. Gent de Rotterdam

Lloc:
Parc de Montjuïc, s/n 08038 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

L’exposició presenta un conjunt de retrats d’habitants de la ciutat de Rotterdam a través dels quals es fa palès l’interès de la fotògrafa per les històries personals dels seus models, que, com ella, sovint són persones d’orígens i cultures diversos.

Aquest projecte fotogràfic vol apropar-nos a les vides de persones que transiten quotidianament entre diverses identitats a través de fotografies de nens i nenes de diferents edats, germans i germanes, mares i fills, així com generacions més grans, com és el cas de la mateixa tieta de Grot, que apareix retratada amb roba surinamesa tradicional. Totes elles, en escenes de la vida quotidiana, com són un bateig, festes d’aniversari, l’escola o altres celebracions.

Shehera Grot és una comissària que treballa al Kunsthal Rotterdam (Països Baixos). Nascuda a Rotterdam de pares originaris del Surinam, els seus projectes fotogràfics sovint se centren en la gran diversitat social de la seva ciutat. Aquest component humà també forma part de la tasca que desenvolupa al centre d’art on treballa i des d’on promou una programació pública molt compromesa amb temes que afecten els i les habitants de la ciutat holandesa.

Shehera Grot. Gent de Rotterdam