Si plou així, que no escampi! + Lliurament Premi Modalitat Obra Miquel Casablancas 2023

19:0021:00 h
Lloc:
SAC - Centre Cívic Sant Andreu Gran de Sant Andreu, 111 08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Contra tot pronòstic inaugurem la primavera anunciant pluja, molta pluja. Perquè és així com ens imaginem l’art que emergeix, com a aigua fresca, imprevisible, fèrtil, indispensable per mantenir el cicle de vida de tot ecosistema. Aquesta exposició és el nostre particular pluviòmetre, reuneix els 10 treballs finalistes de la convocatòria Miquel Casablancas 2023 juntament amb els 3 projectes desenvolupats al llarg del 2022 a través de les residències SAC-FiC. Els formats i els processos de recerca que es presenten donen compte d’un ecosistema divers (performance, instal·lació, escultura, vídeo, dibuix), però tots tenen en comú la seva voluntat d’escampar-se a l’espai de les sales, com si d’aquesta manera reclamessin el lloc que ocupen al territori de la producció artística. S’interessen de fet per la problemàtica del treball en temps de modernitats líquides, però també de com els cossos se les apanyen en aquest nedar entre les aigües. Contra tot pronòstic, gràcies a aquestes precipitacions és possible regar alternatives de pensament davant de les sequeres del nostre temps.

Artistes: Alexander Arilla Velázquez, Ana Ayuso Nogueiras, Joana Capella Buendia, Blanca Gracia, Irati Inoriza, Biel Llinàs, Julia Martos, Mónica Mays, Sofía Montenegro, Elisa Pardo Puch, Mercedes Pimiento, txe roimeser, Marta van Tartwijk

Dossiers: Projecte: Joana Capella Buendia, Andrea González Garrán, Rita González Soler i Ricardo Pérez-Hita; Comunicació gràfica: Josep Lozano Añón, Expanded Matter Studio (Elena Águila + Ana Olmedo), Parte Studio (Estela Ibarz + Berta Mir)

El nom del/de la guanyador/a de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2023 en la modalitat d’obra es comunicara durant la cerimònia d’inauguració de l’exposició.

La mostra estarà oberta al públic fins al 19 de maig de 2024 a la 1ª i 2ª planta de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Del 22.03.24 al 19.05.24
Inauguració: Divendres. 19.03.24, a les 19h
Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona
Horaris de l’exposició:
De dimarts a dissabte de 12h a 20h
Diumenges i festius de 11h a 14h
Dilluns tancat

Si plou així, que no escampi! + Lliurament Premi Modalitat Obra Miquel Casablancas 2023