GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SIR1<.RYAN RIVADENEYRA & CRIS BLANCO

Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Performance

RYAN RIVADENEYRA PRESENTA VERDE CHILLÓN

Secció Irregular 2014-15 desembre

Verde Chillón és una seqüència d’històries, en aparença dispars, que s’enllacen van fins unir-se al final de la performance. A partir d’una proposta per fer una peça sobre l’obra d’un altre artista, Verde Chillón explora l’estranya relació entre dos conceptes contraris, com els oxímorons, en busca de la connexió perfecta entre objecte i subjecte. A través d’una presentació Powerpoint, l’artista mostra les seves frustracions i descobriments durant la concepció i realització del projecte. Verde Chillón fou guardonat amb el Premi Miquel Casablancas de 2013.

Ryan Rivadeneyra (Miami, 1984) viu a Barcelona des de 2009, després d’haver acabat els seus estudis a la Cooper Union de Nova York, passant per la Städelschule de Frankfurt i el San Francisco Art Institute. Ha participat en diferents exposicions col·lectives a Barcelona, inclosa FACTOTUM a la Fundació Antoni Tàpies, Esto no es una exposición, tampoco a Fabra i Coats o La Condició Narrativa, a La Capella. També ha participat als festivals Art Souterrain a Montréal (2013), The Second Act a Amsterdam (2011) o Sugary Photographs with Tricks, Poses and Effects a Amberes (2010). El 2013 va ser artista resident a Hangar i guanyador de la modalitat obra del Premi Miquel Casablancas.

Durada: 30′

CRIS BLANCO PRESENTA EL AGITADOR VÓRTEX

cris-blanco

Després del flagell d’un virus assassí que assola la Terra, un dur pistoler a sou arriba a un petit poble per buscar el lloc on es creu que els hebreus varen dipositar els manaments que Deu havia atorgat a Moisés. Durant la seva recerca salvarà la vida de la jove ninja Kein la mare de la qual insta a casar-se amb Rolando, un ric joier enamorat d’ella tot i saber que espera un fill d’un altre home. Després d’interminables anys de guerra civil els monjos abandonen las muntanyes provocant el caos i la fúria en el regne de Lancet. Començarà llavors la lluita de tots per complir el seu somni: fer el número final a Broadway. Par a això comptaran amb l’ajut d’una excèntrica mèdium que farà servir els seus poders per salvar l’avió del president de l’atac dels nazis. Però aquesta missió no serà gens fàcil.

Cris Blanco desenvolupa projectes escènics des de 2003 i treballa en performance, música, teatre i cinema; la barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Toca en las bandes de música The Elements i CALOR i pertany al col·lectiu ANTES.

Durada: 45′ aprox.

SIR1<.RYAN RIVADENEYRA & CRIS BLANCO