GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SIR3<. We Love Radio

Lloc: Fundació Antoni Tàpies
Aragó, 255
08007 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

TINDRÀ LLOC A LA FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

En anglès sense traducció. 

Com a epíleg a l’exposició d’art sonor “Intèrval”, la Secció Irregular presenta en col·laboració amb la Fundació Antoni Tàpies i BUDA (Kortrijk) una selecció d’obres d’art sonor realitzades per artistes que provenen de l’àmbit de les pràctiques escèniques experimentals.

En un món massivament dominat per les imatges, sembla que els artistes estiguin parant més i més atenció al so i, per extensió, a la ràdio. Per a molts creadors d’art contemporani la ràdio no és només una antiga i bona eina de comunicació, sinó que té un extens camp de possibilitats molt interessants: el temps de desconnexió i l’espai, la veu i el cos, estimula la imaginació dels qui escolten i els converteix en “espectadors actius” d’un espectacle imaginari, cadascú creant les seves pròpies imatges per als sons que escolten.

Per a la totalitat d’aquest festival Interval un seriós grup d’artistes multidisciplinars de tota Europa estaran explorant durant 3 dies les relacions entre la ràdio i diversos inesperats formats.

Casualment, la ràdio és també el mitjà discursiu “per excel·lència”. Així que prenem aquesta oportunitat i demanem als artistes que compartiexin en les ones de la ràdio les seves fonts d’inspiració d’àudio més importants.

Amb els projectes de Antonia Baehr, Myriam Van Imschoot, Nadja Hjorton, Dianne Weller & Julie Pfleiderer, Mette Edvardsen, Arantxa Martinez, Peter Lenaerts, Maria Jerez, Alma Soderberg, Diederik Peeters, Deufert & Plischke, ….

En col·laboració Fundació Antoni Tàpies, BUDA (Kortrijk), RITS, School of Arts (afdeeling radio), Radio QUINDO & Conservatorium Gent, MDT (Stockholm) and WUK (Vienna)

Divendres de 17:00h a 21.00h / Dissabte de 17:00h a 22:00h

Per assistir als pogrames de radio com a públic CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ.

SIR3<. We Love Radio