GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

SIR6<.HEINE AVDAL & YUKIKO SHINOZAKI / FIELDWORKS + LOS GANGLIOS

20:3023:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: 12€
Performance

HEINE AVDAL & YUKIKO SHINOZAKI / fieldworks presenten nothing’s for something

Secció Irregular 2014-15 maig

Amb As if nothing has been spinning around for something to remember, Heine Avdal i Yukiko Shinozaki van crear una nova producció per a escenaris grans. Aquesta creació amb 6 ballarins i manipulació de so, música i dibuixos en temps real, es basa en els elements principals de la seva creació del 2012 Nothing’s for something i desenvolupa els millors materials de la mateixa.

Després de centrar-se sobretot en l’espai i la relació entre performers i espectadors en treballs anteriors (Field Works-office, Field Works-hotel, Borrowed Landscape, …), en aquest projecte el seu objectiu és avançar en l’exploració del cos i la coreografia. L’interès en el moviment no es limita tan sol al cos humà, sinó que està obert a altres elements teatrals com a objectes, dibuixos, so, llum i escenografia. Al trencar la jerarquia entre aquests elements i al buscar els “afectes” que existeixen entre el cos i allò que l’envolta, apareixen un nou conjunt de moviments.

Partint de l’espai teatral com un no-espai buit, busquen com un lloc pot tornar-se fluid, com pot mutar o separar-se en diferents parts. Quan una determinada situació es transforma, com es desenvolupen noves possibilitats i condueix a noves dimensions? As if nothing has been spinning around for something to remember tracta sobre aquestes transicions, un viatge d’un “estat de l’ésser” a uns altres, on els objectes es fonen en els cossos, els dibuixos es converteixen en so, el so vibra dins de noves formes materials de criatures… L’espai en la seva totalitat és part d’un sol i gran moviment.

Concepte i direcció Heine Avdal, Yukiko ShinozakI
Creat e interpretat per Ingrid Haakstad, Matias Rønningen, Orfee Schuijt, Oleg Soulimenko, Mirva Väänänen, Ondrej Vidlar
Disseny de so i electrònica Fabrice Moinet, Johann Loiseau
Disseny de llum i direcció tècnica Hans Meijer
Dibuix i gràfics Brynjar Åbel Bandlien, Christelle Fillod
Assistent coreogràfic Taka Shamoto
Vestuari Anne-Catherine Kunz
Assistent electrònic Matthieu Virot
Recolzament tècnic Culture Crew

Producció fieldworks vzw, Heine Avdal
Co-producció Dansens Hus (Oslo), STUK (Leuven)
En col·laboració amb WP Zimmer (Antwerp)
Amb el recolzament de Vlaamse Gemeenschap, Vlaamse Gemeenschapscommissie, Norsk Kulturråd

Estrena mundial 10 de desembre del 2014 a Ice Hot / Dansens Hus, Oslo.

LOS GANGLIOS presenten a escena

ganglios

Deixant de banda al seu habitual espectacle musical, el grup Los Ganglios aprofundirà superficialment en allò que ells entenen per teatre i dansa a través d’una peça amb la què intentaran transmetre al públic l’atracció que la banda sent per les profecies pessimistes i els futurs “descorazonadors”.

Los Ganglios són un trio artístic-musical de tall techno-punk i origen suec- extremeny. En actiu des de 2009, els seus espectacles busquen sempre la proximitat i comunicació sincera amb el públic. Les seves creacions audiovisuals són un collage d’humor, surrealisme i poesia.

SIR6<.HEINE AVDAL & YUKIKO SHINOZAKI / fieldworks + LOS GANGLIOS