Sphera. Un espectacle de Humanhood Company

11:3014:00 h
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala
Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44
08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Projecte de col·laboració
Sphera. Un espectacle de Humanhood Company

El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana, neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la
mirada de la dansa.

Es tracta d’una programació d’espectacles presentats en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fabrils i/o museus que propicien la
trobada amb un públic de tota mena. Una xarxa de fils creatius que elaboren un teixit cultural, vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil.

Els espectacles es presenten a Tecla Sala i Can Trinxet a L’Hospitalet; Fabra i Coats a Barcelona; MNACTEC a Terrassa; Espai Betúlia (Can Casacuberta), i Celler Modernista a Sant Cugat del Vallès.

SPHERA
Sphera és un duet de dansa contemporània per a espais no convencionals. Aquesta peça visualment impactant explora la relació entre la Lluna i la humanitat, especialment la cara lluminosa de l’astre. Sphera és una dansa de cossos líquids que es transformen i flueixen sota la influència del satèl·lit més antic de la Terra: la Lluna.

Humanhood Company va ser fundada el 2016 a Birmingham pels artistes Rudi Cole i la catalana Júlia Robert Parés. Des de la creació del seu primer duet la companyia ha tingut una creixent projecció tant al panorama britànic com internacional.

Dos passis: a les 11.30 h i a les 13 h – Pati de Tecla Sala

Durada: 25 minuts

Sphera. Un espectacle de Humanhood Company