CCC#30_Georgia Bettens i Javier de la Rosa

19:0021:00 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

Càpsules de Creació en Cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir de manera confortable i distesa la seva pràctica artística, l’estat actual dels seus projectes, les matèries i qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball. Mostres informals, presentacions amb diferents nivells d’exposició, sessions obertes d’estudi, projeccions, converses i altres dispositius per descobrir l’interior dels processos de creació.

 

Divendres 6 de novembre de 2020, a les 20h, els artistes residents Georgia Bettens i Javier de la Rosa compartiran el seu projecte Evaporation.

Entrada lliure amb aforament limitat.

Inscripció prèvia necessària a info@lacaldera.info facilitant el nom complet i número de telèfon de cadascun dels assistents. 

 

Evaporation prové d’una notificació i gestió especialitzada de la sensació, l’espai i el temps, relacionada amb la nostra experiència de nosaltres mateixos i del medi extern. Amb aquest particular fet de notar, pensar i apropar-nos al moviment, esperem ampliar la consciència corporal dels espectadors. Els nostres cossos són vaixells en els jocs artístics en els quals estem involucrats. A través del joc, creem contingut. Els nostres cossos són conductes d’una força més gran.

Haver centrat el temps, l’espai i el suport durant el període de residència a La Caldera, és un privilegi per a nosaltres. Més concretament treballarem per ampliar i desenvolupar aquesta obra en una obra a llarg termini, no obstant això, la residència en general facilitarà una expansió més profunda del nostre treball, metodologia i pràctica, permetent madurar i evolucionar el nostre art.

CCC#30_Georgia Bettens i Javier de la Rosa