STA presenta ‘Devastación LP’ + WUNDERKAMMER + AKRON + MIUK (dj)

20:0023:59 h
Lloc:
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart 
08018 Barcelona
Preu: 5€
Concert

Si considerem que el Dub és un art i l’audàcia una virtut, llavors STAcontempla el futur d’aquest moviment musical sota noves perspectives. Vinculat a l’estudi domèstic de Pope, el seu fundador, aquest grup es mou entre Barcelona i Palma de Mallorca.

Una mica com si Dub Syndicate hagués coincidit amb Scientist el 2014 a una casa okupa DIY d’artistes barcelonins, STA evoluciona al marge de els codis del Dub. Clàssic i ultramodern alhora, aquesta formació porta el Reggae instrumental fins al límit. Amb la incorporació de sons digitals a les parts més orgàniques, STA reuneix tots els ingredients del Dub amb una habilitat natural. Refrescant i saludable, STAreinventa el dub al marge de les diferents corrents artístics.

Wunnderkammer és el projecte col·laboratiu entre Enrique Mendoza i Xavier Riembau. Ja fa uns cinc anys van posar en marxa sota el caliu del bar Saboreo aka Switch unes improvisacions a pedals i discos on la fressa de l’electricitat del Rock & Roll es barrejava amb els ancestres de les músiques més primitives dels racons més insospitats del planeta terra i l’espai exterior. Una col·lisió de ritmes on l’abstracció i la repetició són el menú per trencar les barreres entre gèneres. Buscant tant la profunditat com la diversió.

Ticket: 5 EUROS

28 novembre 2014 de 20h a 00h

+info: STA i Wunnderkammer

STA presenta ‘Devastación LP’ + WUNDERKAMMER + AKRON + MIUK (dj)