GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

SYMPHONY OF THE SEAS / Sara Manubens

20:0021:00 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 07.03.2024.
Preu: De 14€ a 16€
Arts en Viu

Festival Dansa Metropolitana

Symphony of the Seas és una travesti patèticament inestable que assaja un gran escàndol. Al límit entre la realitat i la ficció, Symphony lliura el seu cos a les seves últimes fantasies, creant escenes melodramàtiques i amb alta càrrega visceral: emocionar-se és un acte dissident. Symphony és un cos que transiciona en la seva pròpia histèria mentre promet un gran espectacle que mai arriba.
Symphony of the Seas és un estudi en la construcció del llenguatge amb eines híbrides que provenen tant de la Dansa i la Performance com de la pràctica i la identitat Travesti, un estudi emocional sobre l’amor i la violència que rep el cos trans-femení.


Sara Manubens. Artista, coreògrafa i travesti a Barcelona. Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (Museu Reina Sofia, grup ARTEA). El seu treball es mou entre el site-specific, la performance i la dansa i se centra en la trans-corporalitat i el seu impacte en la realitat. Pren la pràctica i identitat travesti des d’una mirada crítica i experimental. Desenvolupa els seus propis projectes d’investigació des de 2015.
Dissenya i executa projectes educatius a programes institucionals i escoles públiques, entre ells DRAG KIDS (2020) o TEEN HORROR (2023). Treballa com performer amb Cuqui Jerez, Aimar Pérez Galí, Idoia Zabaleta. Escriu ressenyes crítiques sobre dansa i performance al Blog del Mercat de les Flors.

Idiomes: castellà
Durada: 50 minuts
Edat recomanada: +16 anys
COMPRAR ENTRADES
SYMPHONY OF THE SEAS / Sara Manubens