GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

TALLER AMB NÚRIA GUIU. Cos analògic vs Cos digital

16:0020:00 h
Lloc: Graner, Centre de creació del cos i el moviment
Jane Adams, 14-15
Barcelona
Taller

OBERT A TOTS ELS NIVELLS

Els treballs fets recentment com a coreògrafa giren en torn una reflexió sobre les noves tecnologies i la influència d’aquestes sobre la percepció del nostre propi cos. L’impacte de l’era digital sobre la nostre connexió i/o alienació entre cos i ment, sobre la nostre percepció del temps i l’espai i sobre la nostre presencia o capacitat de viure en el present són conceptes als quals Núria Guiu s’apropa a través del moviment.

El workshop s’estructurarà en dues parts: una classe d’escalfament on ens enfocarem a dur consciencia a les diferents parts del cos a través del centre i de la respiració, i una segona part on treballarem amb conceptes i pautes físiques desenvolupades per a la creació de Login, la peça que es presenta en el festival.

Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Com a ballarina treballa amb diverses companyies com Batsheva Dance Company (IL), Carte Blanche Dance Compay (NO), La Veronal (SP), Jasmin Vardimon (UK), Andersson Dance (SE), Arouni’s Dance (NO), Kobalt Works (BE). Com a coreògrafa ha creat diversos solos. La seva última peça va ser creada per a la companyia Carte Blanche Dance Company i estrenada a la Opera Nacional d’Oslo. Durant els darrers anys també ha treballat com assistent i col·laboradora del coreògraf Arco Renz a països com Cambodja, Filipines i Vietnam.

TALLER AMB NÚRIA GUIU. Cos analògic vs Cos digital