Taller de dibuix “Dibujante en alta mar”

16:0021:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: 25€
Taller

“Dibujante en alta mar” és un taller de dibuix intensiu en forma d’homenatge a la dibuixant inuit, morta tragicamente l’any passat, Annie Pootoogok. És un encreuament entre aquests dos gestos: homenatjar i dibuixar, recordar i projectar, trobar a faltar i construir.

“De vegades sóc feliç i de vegades no” diu Annie Pootoogook, “tot el que dibuixo ho he experimentat”. Va néixer al nord del nord, en Capi Dorset, i va ser tota la seva curta vida una dibuixant solitària, una marinera perduda a la vora del naufragi. Igualment Annie Pootoogook pertanyia a una família d’artistes, on es poden trobar gent molt diversa, pirates, marginals, bojos, depressius, malenconiosos, alcohòlics, drogoaddictes, tímids, anarquistes, rebels, sensibles, fràgils. Alguns no surten mai de la seva habitació, uns altres viatgen per tot el món, poden conèixer l’èxit, però pot ser que això no els impedeix acabar malament. El que si, tots estan units per un gust peculiar pels llocs comuns i la solitud, i per una relació natural amb l’autobiogràfic.

El taller prendrà com a punt de partida l’obra de l’artista Annie Pootoogook i després d’un recorregut emotiu-teòric per la seva obra, que passarà per altres artistes, altres cosins, altres germanes, es tractarà de produir, cadascun, una mini sèrie, com un ressò, i no una còpia, a la veu de l’artista.

Al final del taller inaugurarem la sèrie col·lectiva produïda durant els 2 dies, i convidarem qui vulgui veure-la a brindar amb nosaltres!

El taller s’organitza en dues tardes de 4 hores on passarem de l’observació a l’acció, i on es donaran eines i disparadors per dibuixar des d’un altre lloc diferent a l’habitual.

Calendari:
Dissabte 7 d’octubre de 16h a 21h – Domingo 8 d’octubre de 16h a ….
Domingo 8 d’octubre 20h: inauguració i brindis!

Matrícula: 25€ materials bàsics inclosos, però et recomanem portar els teus propis llapis de colors, llapis negre, regla, retoladors negres fins etc.

Taller obert a tots, no es requereix cap tècnica o coneixement previ.

+info:

 

 

Per inscriure’t al taller, si us plau omple el formaulari aquí.

Taller de dibuix “Dibujante en alta mar”