GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Taller de dissenys i iniciatives per a un centre d’atenció a persones sense llar

10:0014:00 h
Lloc: Llotja Escola Superior de Disseny i Art
Llotja Escola Superior de Disseny i Art
08022 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

El taller planteja la investigació i la proposta d’intervencions per a un centre que ofereix atenció, allotjament i alimentació temporal a persones que han viscut al carrer. El centre d’Arrels Fundació és la Llar Pere Barnés.
L’objectiu és plantejar idees i solucions adaptades a les activitats i prestacions que ofereix el centre.
A partir d’entendre el seu funcionament, de trobar-se amb alguns dels seus usuaris, es tractarà de detectar oportunitats de millora per tal de fer propostes, mitjançant maquetes o prototips, i fer-ne una presentació als seus residents.

El fet que la duració del taller sigui reduïda i que el contacte amb les persones del centre sigui puntual fa que les propostes s’hagin de plantejar de manera oberta, cercant elements d’interacció i d’intervenció per part de les persones del centre. Tot allò que es plantegi serà un conjunt «d’elements de diàleg» que podran desplegar-se en fases posteriors. El material de treball parteix de la reutilització de metalls i fustes recollides principalment per la cooperativa Alencop. Una selecció dels resultats del taller s’incorporarà a l’exposició En transició, que forma part del projecte Cohabitar entre- de Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani.

El taller està adreçat a dissenyadors, artistes, arquitectes o persones interessades en aspectes socials del disseny i la creació contemporània.

Places limitades. Inscripció prèvia a centredart@bcn.cat.

Taller de dissenys i iniciatives per a un centre d’atenció a persones sense llar