Taller “Distribución Perturbadora” a càrrec de Francesc Ruiz

18:0021:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Taller

La distribució entesa com la circulació d’una mercaderia des del seu lloc de producció fins al seu lloc de consum, és en moltes ocasions un espai / temps difús i opac tramat d’una xarxa d’intermediaris l’activitat dels quals i processos amb prou feines intuïm i que afecten a la forma i contingut d’aquesta mercancia, afavorint el seu emmagatzematge, transportabilidad, durabilitat i venda.

Des dels anys 60, tot un seguit de pràctiques artístiques es van centrar en subvertir els canals pels quals l’art es distribuïa habitualment, generant tant noves formes com els seus propis circuits de distribució . En l’actualitat les noves tecnologies i Internet han portat la distribució de continguts a un nivell inimaginable, no obstant això, la distribució física segueix sent un espai crucial dins del nostre sistema econòmic.

El taller vol aprofundir en les possibilitats de la distribució física com a espai per a la pràctica artística ja sigui des de la creació de nous canals o bé des de la intervenció en xarxes ja establertes.

Taller “Distribución Perturbadora” a càrrec de Francesc Ruiz